1964
Διαμένει στην πανσιόν της οδού Ιπποκράτους, μέχρι το Μάρτιο ,στα γραφεία του ΣΦΕΜ μέχρι τον Ιούνιο και εν συνεχεία διανυκτερεύει σε φιλικά σπίτια. Παίζει τα τραγούδια του σε συναυλίες του ΣΦΕΜ στη Νίκαια, την Ύδρα και στο γήπεδο του Αιγάλεω, στις «9 Μούσες» του Ζουγανέλη, με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη και στην Μύκονο το καλοκαίρι.Έπειτα τον χειμώνα στην «Στοά» του Κούνδουρου, με τη Μαρία Φαραντούρη και το Μάνο Λοϊζο.Μετά τη Μύκονο διανυκτερεύει εντός του μπαρ «Η Στοά».Γράφει : «Τα πουλιά της δυστυχίας», «Μη μιλάς άλλο γι’αγάπη», «Μια θάλασσα μικρή», «Αμνηστεία ‘64»(«Οι δεκαπέντε»), «Η Σωματική ανάγκη» (γράφτηκε για την πορεία της ειρήνης), «Μια πόρτα ανοίγει τη νύχτα» (ανέκδοτο).Εργάζεται για μικρό διάστημα ως πολιτιστικός συντάκτης στην εφημερίδα «Δημοκρατική Αλλαγή» (όπως μετονομάστηκε ο ελεύθερος τύπος) και την Άνοιξη, ως γυμνό μοντέλο στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, στην τάξη του Καθηγητή Μαυροειδή. Γνωρίζει: Νίκο Μαμαγκάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Κώστα Ζουράρι, Γιώργο Πηλιχό.

το 1964 είναι η χρονιά που:

WP Real Media Library is not installed/inactive!

 

1966
Το Φορτηγό (1966)

Το Φορτηγό (1966)

Διαμένει στην οδό Αλωπεκης στο Κολωνάκι.Κάνει συναυλία σε θέατρο της Στουρνάρη, οργανωμένη από τους φοιτητές του πολυτεχνίου και μία συναυλία στη Νέα Ιωνία Βόλου. Επίσης διάφορες φοιτητικές και εργατικές συναυλίες στην Αθήνα.Παίζει στην «Ρουλότα» στην οδό Βουλής και στο «Καρνάγιο» στις Σπέτσες.Το φθινόπωρο στην «Παράγκα» του Μαυρομάτη με την Καίτη Χωματά στην οδό Σωτήρος στην Πλάκα.Γράφει: «Η Παράγκα», «Το θηρίο», «Τα κορίτσια που πηγαίνουν δύο δύο», «Οι παλιοί μας φίλοι» και ηχογραφεί το  L.P.”To Φορτηγό” στην Λύρα. Γνωρίζει: Ζιλ Ντασέν, Μελίνα Μερκούρη, Βασίλη Βασιλικό,Μάνο Χατζιδάκι,Δήμο Μούτση,Γιώργο Κουρουπό, Αρλέτα.

το 1965 είναι η χρονιά που:

WP Real Media Library is not installed/inactive!
2003

Η σούμα – Εκδόσεις Ιανός – 2003

Διαμένει σε Αθήνα-Πήλιο-Θεσσαλονίκη.Γράφει μουσική για το -The ring- του Αλφρεντ Χίτσκοκ για το Ευρωπαϊκο Πανόραμα Κινηματογράφου.Τον Φλεβάρη διοργανώνει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις -Γαϊτανακι στην Αθήνα- για τον δήμο Αθηνών.Στις 15 Μαρτίου δίνει συναυλία στη -Γιορτή της Ορθοδοξίας- για τον Πατριάρχη στην Κων/πολη ενώ το καλοκαίρι περιοδεύει τα Βαλκανικά ποδήλατα στην Λουμπλιάνα, Βουκουρέστι, Σόφια, Πάτρα, Ναύπλιο,Μόλυβο, Ηράκλειο,Χανιά. Το φθινόπωρο παίζει το -Σε γιορτινό αγώνισμα ή Πάθεν Πλάκεν- με τον Νίκο Παπάζογλου στο FIX Θεσσαλονίκης.Λίγο πριν τα Χριστούγεννα κυκλοφορεί -η σούμα- (βλ.βιβλία).Γνωρίζει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.Παρέες:Κώστας Πλιάτκας, Νίκος Καρατζάς,Γιώργος Σκαμπαρδώνης,¨Ασπα Χασιώτη,Δωρης Οικονόμου,Έφη Γούτου,Κώστας Γλεούδης

το 2003 είναι η χρονιά που:

WP Real Media Library is not installed/inactive!